Mora E110AW elektrický sporák

Neohodnoceno
 
Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 3
 
  • Elektrický sporák
  • Sklokeramická varná deska
  • Komfortní zavírání dvířek
  • Čištění EcoClean
  • Energetická třída A
  • Objem 68 l, ukazatel zbytkového tepla 
  • Intuitivní ovládání
  • Max. příkon 8 000 W
  • Regulace teploty: 50 až 275 °C
  • Příslušenství: 1× rošt
  • Rozměry (VxŠxH) 85 x 50 x 59,4 cm 
  • Recyklační poplatek 69,- Kč zahrnut v ceně
Dostupnost Skladem na prodejnách
6 059 Kč    
Kód produktu E110AW
Značka Mora
Webová stránka značky mora.cz
Kategorie Sporáky
Záruka 2 roky
 

Elektrický sporák Mora E110AW:

Volně stojící elektrický sporák od společnosti Mora je vhodným doplňkem nejen do domácností, ale  také např. na chatu. Nezabere mnoho prostoru, můžete ho postavit, kde pro něj máte vyčleněné místo, a používat jej k vaření i pečení, kdykoliv dostanete chuť na domácí kuchyni. Sporák je tvořen čtyřmi litinovými plotýnkami a multifunkční troubou. Kromě toho nabízí také praktický úložný prostor, kam schováte plechy a další drobné příslušenství, abyste ho měli neustále po ruce a vždy věděli, kam pro něj sáhnout.

  • Litinové plotýnky

V horní části jsou umístěny litinové plotýnky, dvě s průměrem 180 mm a příkonem 1 500 W a dvě s průměrem 145 mm a příkonem 1 000 W. Můžete si proto vždy vybrat, kterou chcete použít, podle toho, v jak velkém nádobí se chystáte vařit, aby nedocházelo zbytečně ke zvýšené spotřebě. Plotny zapnete jednoduše za pomoci mechanického knoflíkového ovládání a vyberete si požadovaný stupeň ohřevu.

  • Úsporný provoz

Spotřebič se řadí do úsporné energetické třídy A. Ani při pravidelném každodenním používání vám proto nespotřebovává mnoho energie, což se pozitivně projeví na ročním vyúčtování. Do trouby s objemem 68 litrů se vejdou i velké plechy a pekáčky pro snadnou přípravu rodinných obědů. V troubě můžete také grilovat, rozmrazovat nebo ohřívat talíře. S funkcí rychlého předehřívání se trouba dostane na požadovanou teplotu v rekordně krátké době, abyste měli jídlo na stole přesně načas. Během pečení zůstávají dvířka chladná, minimálně se ohřejí, a proto nehrozí, že se o ně někdo při dotyku spálí.